Recept
« Terug naar recepten
Gepofte mihoen
PT5M
Gepofte mihoen
Een heerlijk gepofte mihoen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Amerikaanse vriend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gepofte mihoen te bereiden
Zet een bord met keukenpapier erop klaar.Breek de stukken mihoen in tweeën.Verhit een flinke laag olie,minimaal 5 centimeter in de wok.Controleer of de olie heet genoeg is.Als je er een stukje brood in legt.moet het bruisend bruin kleuren.haal het stukje brood eruit en doe telkens een pluk mihoen in de hete olie.Let op:de rijstnoedels poffen in enkele seconden.Schep de mihoen direct met een schuimspaan uit de wok op het bord met keukenpapier.Gebruik de gepofte mihoen om soep mee te garneren.Of bestrooi de gepofte mihoen met poedersuiker en gebruik hem om een dessert mee te versieren.
yolanda zegt: