KookJij

gemarineerde zalm

Een heerlijk gemarineerde zalm recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe gemarineerde zalm te bereiden

Wikkel de zalm in aluminiumfolie en leg hem tot een uur in de vriezer; op deze manier kunt u de vis makkelijker snijden. Snijd de vis met een scherp mes in flinterdunne plakjes. Leg de vis in een ondiepe schaal en voeg het citroensap, de olie, het paprikapoeder, de ui en de rode peper toe. Strooi peper en zout over de vis en schep de reepjes vis door de marinade. Marineer de vis enkele minuten tot enkele uren in de koelkast, afhankelijk van hoe gaar u de vis wilt hebben. Voeg een paar minuten voor dat u de tapas gaat bereiden de peterselie, koriander toe. Vouw een à twee plakjes vis tussen een half kersttomaatje en een paprikadriehoekje en serveer meteen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

michael

michael zegt:
Lekker en leuk recept, zalm is een lekkere vis.