KookJij

Gemarineerde witte kool

Een heerlijk gemarineerde witte kool recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: TV
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gemarineerde witte kool te bereiden

Snij de kool flinterdun en doe de appelcider azijn erbij.
Verwarm de olijfolie met laurier tot 50 graden en voeg samen met de walnoten olie toe aan de kool.
Laat in een half uurtje zacht worden, en dan op een zeef laten
uitlekken.
Evt. zout en peper toevoegen.

Mijn kookverhaal (Cornelia v Diemen)

Dit is de kool die bij de tarte tatin met stoof peertjes hoort.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst