KookJij

Gemalen rundsfilet hartig gekruid

Een heerlijk gemalen rundsfilet hartig gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: ... personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gemalen rundsfilet hartig gekruid te bereiden

Sjalotjes fijn snijden houd 1 aan de kant en snijd in fijne ringen voor afgarnering.
Bieslook fijn snijden.
Augurk in fijne blokjes snijden.
Meng al de boven vernoemde ingredienten samen en smeer op een boterham of een pistoleke.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Fijn om te horen dat je jarig bent vandaag proficiat ;-) en dat de gasten er van genoten hebben, dat grof zeezout een goed gedacht geeft weer een speciale toets eraan :-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Vandaag voor mijn verjaardags gasten gemaakt, ze hebben er van gesmuld! Lekker sneetjes stokbrood erbij, was heerlijk! Een aanrader voor een feestje, daar kan geen filet americain tegenop. Ik vroeg me af of de ringetjes sjalot opgingen, maar die doen het er prima bij.
Ik heb er nog wat grof gemalen zeezout bij gedaan, prima!
Anna

Anna zegt:
Of beiden;) Van de week eens even testen;):D
Anna

Anna zegt:
Zit ineens te denken.....klein schepje Belgische pickels....Dit is zo'n heerlijk beleg! ;):):D