Ik heb deze salade zelf een keer gemaakt als alleen zijnde en vond de smaak heel leuk en dacht dit ga ik delen met anderen om het uit te proberen. 
Eet smakelijk.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Geitenkaassalade
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Geitenkaassalade
Een heerlijk geitenkaassalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									jan vogelzang
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									bettinehoeve
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Geitenkaassalade te bereiden
  Een dressing roeren van de witte wijnazijn, olijfolie, honing en mosterd ( druppel de olie bij de azijn en meng dit tot een egale massa ).
Voeg naar smaak zout en peper toe.
Doe de sla in de kom en meng de dressing erdoor.
Bak de spekreepjes krokant en laat ze op een stuk keukenpapier uitlekken , laat ook nu de zongedroogde tomaten uitlekken.
Voeg de spekjes, zongedroogde tomaten en pijnboompitten toe aan de sla.
Verkruimel de geitenkaas of verwarm de geitenkaas even in de oven, zodat deze lauw warm is.
Leg de geitenkaas boven op de salade.
Sprenkel nu naar smaak nog wat honing over de geitenkaas en salade.
  
										Voeg naar smaak zout en peper toe.
Doe de sla in de kom en meng de dressing erdoor.
Bak de spekreepjes krokant en laat ze op een stuk keukenpapier uitlekken , laat ook nu de zongedroogde tomaten uitlekken.
Voeg de spekjes, zongedroogde tomaten en pijnboompitten toe aan de sla.
Verkruimel de geitenkaas of verwarm de geitenkaas even in de oven, zodat deze lauw warm is.
Leg de geitenkaas boven op de salade.
Sprenkel nu naar smaak nog wat honing over de geitenkaas en salade.
Mijn kookverhaal (jan vogelzang)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									rielke zegt:
 
                    





 
					
magege zegt: