Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde groente
PT25M
Gegrilde groente
Een heerlijk gegrilde groente recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Life & Cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde groente te bereiden
Verwarm de oven voor op 180° C.
Snijd de groentes in plakken, besprenkel ze met wat olijfolie en gril ze in een grilpan.
Leg de gegrilde plakken in een ovenschaal en rasp er de gele schil van een citroen overheen.
Leg het takje tijm erbij.
Besprenkel de groente met nog wat olijfolie en strooi er wat zeezout en versgemalen peper overheen.
Doe het geheel ca 10 minuten in de oven.
Snijd de groentes in plakken, besprenkel ze met wat olijfolie en gril ze in een grilpan.
Leg de gegrilde plakken in een ovenschaal en rasp er de gele schil van een citroen overheen.
Leg het takje tijm erbij.
Besprenkel de groente met nog wat olijfolie en strooi er wat zeezout en versgemalen peper overheen.
Doe het geheel ca 10 minuten in de oven.