KookJij

Gefrituurde spaghetti

Een heerlijk gefrituurde spaghetti recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Jamie Oliver Italie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gefrituurde spaghetti te bereiden

Kook de spaghetti volgens aanwijzingen op verpakking. Als deze klaar is goed koud spoelen, en laten afkoelen.
Verhit de olie in de pan in goede laag om te frituren.
Mix alle overige ingrediënten in een kom en doe daar de afgekoelde spaghetti bij.
Draai met een vork of lepel wat spaghetti op tot een hoopje en doe dit in de pan.
Mooi goudbruin bakken aan beide kanten en je hebt een heerlijke hap voor tussendoor of bijgerecht!

Mijn kookverhaal (Ryanne Looijen)

Heerlijk als bijgerecht bij een heerlijke salade, of gehaktmengsel.
Ook lekker als een tussendoortje!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Martin

Martin zegt:
Dus wel de spaghetti eerst koken. dit is een eenvoudig recept, in ieder geval goed om als basis te gebruiken om een eigen variant te bedenken ;-)
ryanne89

ryanne89 zegt:
@Gerrit, het zou wel kunnen, maar bij niet goed mengen van het mengsel gaat je olie schuimen, en verbrand dit. Ook moet je daarna je vet verschonen ivm de pasta wit spul afscheidt wat niet goed is voor je vet, en niet meer kan frituren. ;)
limelein

limelein zegt:
Heb kleine hoopjes gemaakt en de kinderen gegeven voor een hapje na school, ze vonden het heerlijk.
apu

apu zegt:
Lijkt me lekker, ga ik eens proberen:):)
Gerrit

Gerrit zegt:
Leuk recept, maar je kunt het toch ook in de frituurpan doen, of is dan je olie verpest:D:p
ryanne89

ryanne89 zegt:
Vergeten in de bereiding te zetten.. de knoflook moet klein gesnipperd worden!

Al aangepast.
Redactie KookJij