-
Rodewijnsaus
Categorie: Warm
10 min
Ingredienten: 3 dl jus de veau (kalfsfond), 5 dl rode wijn, klontje boter, peper en zout, sjalot, teentje knoflook
-
Mosterdsoep
Categorie: met Zuivel
15 min
Ingredienten: - margerine boter 50 gram, - bloem 60 gram, - 1 ui, - koksroom, - kipbouillonblokjes, - 1 liter water, - mosterd originale, - mosterd dyonaise
-
Zuccotto (taartje)
Categorie: Koud, Taarten
30 min
Ingredienten: 1½ dl espresso of sterke koffie, 1 dl vin santo, 1 pak lange vingers (savoiardi), 50 g amandelen, 50 g hazelnoten, 150 g pure chocolade, 25 g bigarreaux (gekonfijte kersen), 6 dl slagroom, 4 el poedersuiker, cacaopoeder
-
Sinaasappel créme
Categorie: Koud
10 min
Ingredienten: 4 sinaasappels (rasp en sap), 200 gr crème fraîche, 2 eetlepels honing
-
Bosvruchtenbavarois
Categorie: Koud
20 min
Ingredienten: ½ liter bosvruchten couilli, 250 dl slagroom, 125 gr suiker, 6 blaadjes gelatine, ¼ cake
-
Ananas in loempiavelletjes
Categorie: Koud
20 min
Ingredienten: - verse ananas, - loempia velletjes, - 1 fles malibu, - suiker (kristalsuiker)
-
Citroensouffle
Categorie: Gebak, Koud
60 min
Ingredienten: 100 gram zachte boter, 60 gram suiker, 100 gram gezeefde bloem, 3 dl melk, 2 citroenen, 5 eierdooiers, 6 eiwitten, 2 eetlepels citroenschil
-
Vanille saus
Categorie: Koud
10 min
Ingredienten: vanille stokje, 250 ml room, 250 ml melk, 4 el suiker, 90 gram eigeel (3 eieren)
-
Bonbons
Categorie: Valentijnsdag, Koud
15 min
Ingredienten: pure chocolade 500 gr, room 500 ml, grappa 2 lepels
-
Chocolade taartje
Categorie: Warm, Koud
25 min
Ingredienten: 250 g pure chocolade, 225 g boter, margarine, 1/5 dl sinaasappellikeur, 5 eieren, 200 g suiker, Zaadjes van een ½ vanille stok, 110 g maizena (bindmiddel)
-
Salade van rosé gebakken varkenshaas
Categorie: Salades, Salades
25 min
Ingredienten: - 50 gram gepelde pistachenoten, - 2 biologische varkenshaasjes (250 gram), - 50 gram boter, - 75 gram rucola sla, - truffelolie, - 50 gram parmezaanse kaas, - vermalen peper, - zout
Recept: Estofado de Buey (Spaanse runderstoofschotel)
Recept: Pate au foie gras met saus Monegask
Recept: Pate au foie gras met saus Monegask
Recept: Pate au foie gras met saus Monegask
Recept: Gehaktbroodje pikant
Recept: Brabantse balkenbrij
Recept: Magro con Tomate uit Andalusië
Recept: Magro con Tomate uit Andalusië
Recept: Magro con Tomate uit Andalusië
Recept: Magro con Tomate uit Andalusië
Recept: Magro con Tomate uit Andalusië
Recept: Gebraden varkensfricandeau met veenbessensaus
Recept: Gebraden varkensfricandeau met veenbessensaus
Recept: Baldadig Lekker Broodje Bal
Recept: Baldadig Lekker Broodje Bal