KookJij
Lees meer Lees minder

Recepten

De lekkerste zelfgemaakte recepten op een rij om je recept keuze te vergemakkelijken. Via het geavanceerde filter kan je gemakelijk zoeken in verschillende categorieën zoals onder andere; BBQ & Grillen, Makkelijk & Snel, Hoofdgerechten of een Speciale Gelegenheid zoals Kerst. Ben je opzoek naar een recept uit een bepaalde streek of keuken, dan kan je deze gemakkelijk via het filter vinden..

Filters worden geladen

Hilde Dumont recepten

    1. Ingredienten: 800 gr varkens/kalfs gehakt, chapelure, 1 eike vers van de pers, oregano, rozemarijn, basilicum, peper, zout, 1 gele paprika, 1 zoete punt paprika, 1 ajuin, 50 gr rucola, 1 teentje look, boter
    2. Ingredienten: 5 mini broodjes met zaadjes, enkele schijven gerookte zalm:, mierikswortelpasta, sjalot, dille, roomkaas, dille, balsamico dressing, een stukje appel fijn gesneden, snoeptomaatje, erwtasperges, filet americain, sjalotje,...
    3. Deze mayonaise heb ik van kinds af geleerd te maken van mijn moeder en zo van generatie tot generatie. Vroeger maakten we hem zelf nu komt hij gewoon uit d... Ingredienten: 4 eierdooiers, 1 eetlepel natuurazijn, 1 eetlepel mosterd, +/- 4 dl zonnebloemolie, citroensap, peper, zout

    4. Een heerlijk stoofpotje met boterzacht vlees! Ingredienten: - ± 700 gr. varkenshaasje, - 1 rode ajuin, - 4 sjalotten, - 4 teentjes look, - 2 wortelen, - 250 gr champignons, - 3 schijven peperkoek, - 250 ml rode wijn, - tijm, - dragon, - koriander, - venkelzaad, - gemalen peper, -...
    5. Ingredienten: 300 gr kabeljauwhaasje, 150 gr gerookte zalm in schijven, 2 ajuinpijpjes, peper, een scheut witte wijn, 100 gr zeekraal, een stuk rode paprika, een stuk gele paprika, olijfolie, 200 gr noedels, viskruiden, 100 ml room, 2...
    6. Een heerlijk stoofpotje met Leffe Blond Ingredienten: -600gr varkenshaasje(blokjes snijden), -200gr gerookte spekblokjes, -2 wortelen(blokjes), -kleine courgette(blokjes), -1 ui, -150 gr champignons, -1 fles Leffe blond, -aromat, -provencaalse kruiden, -desnoods bindmiddel
    7. Ingredienten: 1 stengel porei, 2 stengels groene selder, 1 ajuin, 1 aardappel, boter, 1 liter groenten bouillon, peper
    8. Steppegras bestaat uit een grote berg zeer dunne (Franse) frietjes. Onder deze berg friet ligt dan een biefstuk. Het geheel wordt afgemaakt met salade, sau... Ingredienten: - 4 tal grote frietaardappelen

    9. Ingredienten: - 2 parelhoenbouten, - een flinke scheut honing, - grof zeezout, - fijn gesneden rozemarijn, - gemalen zwarte peper, - rode port, - bloem, - boter
    10. Gezellig met ze alle pizza's maken op de Pizzarette is helemaal hot. Daarom een aantal heerlijke pizzarette recepten. Ingredienten: 1 tomaat, een stuk komkommer, 10 champignons, 1 ajuin, 2 sjalotjes, 200 gr gerookte spekblokjes, 100 gr gevogelte salami, 1/2 zoete rode punt paprika, 8 scampi's, 100 gr hespenblokjes, olijven, gemalen kaas, stukjes brie...
    11. Ingredienten: 1 kg kalfsgehakt, 250 gr gerookte spekblokjes, 1 eike vers van de pers, chapelure, halve koffielepel chilipoeder, 2 teentjes look, een halve groene paprika, een halve gele paprika, een halve rode paprika, 2 sjalotjes, bo...
    12. Ingredienten: - 800 gram licht gerookt ardeens gebraad, - 150 gram zilveruitjes zoetzuur, - 150 gram augurken schijven zoetzuur, - 4 pijlen witloof, - 1 rode ajuin, - rode balsamicoazijn, - boter
    13. Ingredienten: - 4 Luikse witte worsten, - 12 schijven gerookt spek, - 250 gram zuurkool, - boter

    14. Ingredienten: - 200 gram verse basilicum, - ± 6 tal sjalotten, - 150 ml. room, - 50 gram Bavaria blu, - grof zeezout, - vers gemalen zwarte peper
    15. Een heerlijke marinade voor konijn. Ingredienten: - +/- 1.500kgr konijn in stukken versneden, - 2 flessen leffe tripel, - rode wijn tot het konijn onderstaat, - 2 sjalotten grof snijden, - 1 ajuin grof snijden, - 2 wortelen grof snijden, - 6 champignons in vier snijden,...
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Knolselderijsoep met knapperige bacon
    Knolselderijsoep met knapperige bacon Categorie Maaltijdsoepen
    Van een ander gerecht had ik nogal een groot stuk knolselderij over. Die heb ik gebruikt in deze soep. Kan als lunchssoep, voorgerecht of maaltijdsoep met.... De bereidingstijd is circa 45 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  2. Koreaans gehakt
    Koreaans gehakt Categorie Vlees
    Een lekker bijgerecht. Geserveerd op basmatirijst met een groente naar keuze.. De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  3. Proef Het Zuiden met Gents Stoofvlees voor in de Jachtschotel......
    Proef Het Zuiden met Gents Stoofvlees voor in de Jachtschotel...... Categorie Vlees
    Dit stoofvlees sprak me wel aan in het bijzonder voor de bij behorende jachtschotel, die je dan met rode kool en tutti frutti erbij kunt serveren. Daags van t.... De bereidingstijd is circa 180 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  4. Jachtschotel met Gents Stoofvlees Goudrenet en Rode kool.....
    Jachtschotel met Gents Stoofvlees Goudrenet en Rode kool..... Categorie Ovenschotels
    Dank zij Proef het Zuiden voor het idee creëerde ik deze comfort food jachtschotel met https://www.smulweb.nl/recepten/1474093/Proef-hetzuiden-met-gent.... De bereidingstijd is circa 60 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  5. Mexicaanse Ovenschotel met gehakt , veel groente en Nacho's
    Mexicaanse Ovenschotel met gehakt , veel groente en Nacho's Categorie Ovenschotels
    Op speciaal verzoek van kleindochter deze Mexicaanse ovenschotel gemaakt, maar niet met kip maar nu met gehakt. Ik nam daarvoor 300 gr rundergehakt é.... De bereidingstijd is circa 55 minuten en het is voor ongeveer 6 personen.
  6. Oosterse roerbak met knolselderij
    Oosterse roerbak met knolselderij Categorie Vlees
    Knolselderij met ui roerbakken. Gehakt toevoegen met rode peper, bosui, en knoflook. Nog evenop smaak brengen met wat ketjap en klaar. . De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  7. Zuurkoolovenschotel met gehakt, spekjes en banaan.
    Zuurkoolovenschotel met gehakt, spekjes en banaan. Categorie Ovenschotels
    Een eenvoudig winters gerecht , dat geheel van te voren al te bereiden is. Alleen nog slechts de oven aan het werk zetten en smullen.. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  8. Varkenshaasje Cordon Bleu alla Saltimbocca
    Varkenshaasje Cordon Bleu alla Saltimbocca Categorie Vlees
    Een eigen creatie met een varkenshaasje. Het is een mengelmoes met een beetje van een Cordon Bleu en een beetje van Saltimbocca alla Romana. . De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  9. Geroosterde maïskolven op z'n Mexicaans
    Geroosterde maïskolven op z'n Mexicaans Categorie Bijgerechten, Groenten
    Geroosterde maïskolven zijn tot ver over de grenzen van Mexico erg geliefd. In Mexico zelf zijn ze dan ook het meest verkochte streetfood. Tijdens mijn va.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  10. Gegrilde halloumi met lountza
    Gegrilde halloumi met lountza Categorie Tapas, Warm
    Elke keer als er weer Griekse week is in de supermarkt zie ik de Halloumi weer liggen. Ik ken dat nog van een vakantie op Cyprus. Ze hadden daar een heerlij.... De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.