-
Wilde gansfilet
Categorie: Hoofdgerecht, Gevogelte
20 min
Ingredienten: gansfilet, zout, peper, bloem
-
Bruinebonensoep van Friese woudbonen
Categorie: Overig
70 min
Ingredienten: Friese woudbonen, mergpijpje, 250 gram varkens vlees (poulet), rookworst (slagers), 100 gram magere spekblokjes, zout, peper, peterselie (platte)
-
Snijbonen met witte bonen
Categorie: Oud & Nieuw, Hoofdgerecht
2 min
Ingredienten: Snijbonen uit het zout, witte bonen [droge of een pot], aardappels, rook worst van de slager, stuk rauwe ham of buik spek
-
Broodpap
Categorie: Warm, Warm
35 min
Ingredienten: 4 krentenbollen, 3 eieren, 400 ml slagroom, 5 eetlepels basterdsuiker, 1 zakje vanillesuiker, 2 handen rozijnen, boter, abrikozenjam
-
Vispotje
Categorie: Hoofdgerecht, Vis, schaal- en schelpdieren
35 min
Ingredienten: 500 gram vis (zeebanket , wi vis, garnalen, enz), 250 gram mihoen, peulen, zout, 1 theel. kerrie
-
Balkenbrij
Categorie: Ontbijt & Lunch
150 min
Ingredienten: bouillon, boekweitmeel, rozijnen, rommelkruid (de rode als je die kan kopen)
-
Hete Bliksem
Categorie: Stamppot
50 min
Ingredienten: 1 kilo zoete en zure appels, 750 gr. aardappels, gezouten spek vers of gerookt, kaneel, zout, peper (zwarte)
Recept: Groen(t)e kerstboom van de bakplaat
Recept: Chinese kippensoep
Recept: Gehaktbroodje met rode biet
Recept: Indonesische Loempia's
Recept: Indische Hachee
Gebruiker: joop bels
Recept: Reebiefstuk met wilde spinazie
Recept: Aardbeien Babs
Recept: Taco Dip
Recept: Kleverige kip uit de oven
Recept: Aardappel anders
Recept: Pika Natural (ZEER HEET)
Recept: Grog met rum en honing
Recept: Stoofpotje van varkenshaasje
Recept: Schweinegebrat uit de Sousvide