Recept
« Terug naar recepten
					
						Gebakken speklapjes
						PT2M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gebakken speklapjes
Een heerlijk gebakken speklapjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									henny hoornenborg
								
																
									Bereidingstijd:
									 2 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Makkelijk & snel - Warm
- > Hoofdgerechten - Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											9
										
																			
								
																
									Herkomst:
									China
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gebakken speklapjes te bereiden
Kook speklappen met sjalotten,gemberplakken en 1,5 uur op laag vuur gaar.
Gooi het kooknat weg en als de speklappen afgekoeld zijn,snijd die dan in plakjes van 1/2cm.
Verhit de wok,doe er 3 eetlepels olie in en roerbak de speklappen 10 minuten.
Gooi het grootste gedeelte van de olie weg, voeg knoflook en gehakte gember toe en roerbak 10 seconden.
Dan de lenteuien erbij en 3 minuten roerbakken.en serveren.
									Gooi het kooknat weg en als de speklappen afgekoeld zijn,snijd die dan in plakjes van 1/2cm.
Verhit de wok,doe er 3 eetlepels olie in en roerbak de speklappen 10 minuten.
Gooi het grootste gedeelte van de olie weg, voeg knoflook en gehakte gember toe en roerbak 10 seconden.
Dan de lenteuien erbij en 3 minuten roerbakken.en serveren.
 
                    




 
					 
									
Voorbijganger zegt:
@Slaatje
De overige ingrediënten voeg je toe tijdens het bakken in de wok. ;)