KookJij

Gebakken lamsfilet met groentespiesjes en een saus van cassisbessen

Een heerlijk gebakken lamsfilet met groentespiesjes en een saus van cassisbessen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken lamsfilet met groentespiesjes en een saus van cassisbessen te bereiden

  1. Snij de groenten in grove stukken en maak er een spiesje van. Dit kan met alle groenten worden gedaan. Stoom de groenten ongeveer 8 minuten. Warm de lamsbouillon op. Doe hier de cassisbessen bij en laat zachtjes koken gedurende 15 minuten. Voeg de confituur toe en mix het geheel. Dik het aan met een bruine roux mix. Kook de tagliatelle gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Bak de lamsfilet langs beide kanten gedurende 3 minuten en breng op smaak met peper en zout. Alternatieve ingrediënten Ook lekker met andere groenten zoals maïs, courgette, paprika...

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst