Recept
« Terug naar recepten
Gebakken lamsfilet met groentespiesjes en een saus van cassisbessen
PT40M
Gebakken lamsfilet met groentespiesjes en een saus van cassisbessen
Een heerlijk gebakken lamsfilet met groentespiesjes en een saus van cassisbessen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker normaal
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken lamsfilet met groentespiesjes en een saus van cassisbessen te bereiden
- Snij de groenten in grove stukken en maak er een spiesje van. Dit kan met alle groenten worden gedaan. Stoom de groenten ongeveer 8 minuten. Warm de lamsbouillon op. Doe hier de cassisbessen bij en laat zachtjes koken gedurende 15 minuten. Voeg de confituur toe en mix het geheel. Dik het aan met een bruine roux mix. Kook de tagliatelle gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Bak de lamsfilet langs beide kanten gedurende 3 minuten en breng op smaak met peper en zout. Alternatieve ingrediënten Ook lekker met andere groenten zoals maïs, courgette, paprika...