KookJij

Gazpacho in borrelglaasjes

Een heerlijk gazpacho in borrelglaasjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: wereldkeuken
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gazpacho in borrelglaasjes te bereiden

In keukenmachine komkommer, tomaat, paprika, sjalot en knoflook pureren. Van 2 plakjes ciabatta korstjes verwijderen en brood boven groentepuree verkruimelen. Azijn en 3 eetlepels olie toevoegen en alles nog kort pureren. Goed op smaak brengen met zout en peper. Gazpacho afgedekt in koelkast in ca. 1 uur door en door koud laten worden. Sneetjes ciabatta in broodrooster goudbruin roosteren en besprenkelen met rest van olie. Gazpacho in borrelglaasjes scheppen. Serveren met ciabatta.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst