KookJij

Garnalenspies

Een heerlijk garnalenspies recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Garnalenspies te bereiden

16 houten stokjes ongeveer 15 minuten in water zacht laten worden. Knoflook
en gember schillen, hakken en met de kruiden vermengen. Citroensap en ghee toevoegen en alles tot een pasta vermengen. De garnalen wassen, drogen, en paarsgewijs op de stokjes spiesen. Rondom met de kruidenpasta inwrijven.
De garnalen rondom 5 minuten grillen. De garnalenspiesjes met de limetten
decoreren en serveren.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

judith

judith zegt:
Lijkt me heel lekker:)