Dit recept kreeg ik van mijn baas.
Ik heb alleen enkele wijzigingen aangebracht.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Fusilli met spekjes en crème fraîche
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Fusilli met spekjes en crème fraîche
Een heerlijk fusilli met spekjes en crème fraîche recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Etan Huijs
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									2-3 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Fusilli met spekjes en crème fraîche te bereiden
  - snijd de gele paprika in kleine blokjes
- snijd de ui in stukjes en verdeel over 2 bakjes (dit wordt later duidelijk)
- bak de helft van de ui aan met wat boter en als deze gefruit is, haal de stukjes dan uit de pan en doe ze in een bakje, samen met de boter uit de pan
- bak de spekjes aan en voeg na 5-10 minuten de gele paprika toe en de andere helft van de ui
- voeg 1 teentje knoflook toe en wat peper
- voeg de crème fraîche toe
- voeg al roerend de al voorgebakken uitjes met boter toe.
- breng de fusilli aan de kook in een pan water en kook volgens de gebruiksaanwijzing
- blijf in de koekenpan roeren
- giet de fusilli af en meng de pasta met de saus
smakelijk eten!
										- snijd de ui in stukjes en verdeel over 2 bakjes (dit wordt later duidelijk)
- bak de helft van de ui aan met wat boter en als deze gefruit is, haal de stukjes dan uit de pan en doe ze in een bakje, samen met de boter uit de pan
- bak de spekjes aan en voeg na 5-10 minuten de gele paprika toe en de andere helft van de ui
- voeg 1 teentje knoflook toe en wat peper
- voeg de crème fraîche toe
- voeg al roerend de al voorgebakken uitjes met boter toe.
- breng de fusilli aan de kook in een pan water en kook volgens de gebruiksaanwijzing
- blijf in de koekenpan roeren
- giet de fusilli af en meng de pasta met de saus
smakelijk eten!
 
                    





 
					 
									
etan zegt: