KookJij

Fusilli met spekjes en crème fraîche

Een heerlijk fusilli met spekjes en crème fraîche recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2-3 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Fusilli met spekjes en crème fraîche te bereiden

- snijd de gele paprika in kleine blokjes
- snijd de ui in stukjes en verdeel over 2 bakjes (dit wordt later duidelijk)
- bak de helft van de ui aan met wat boter en als deze gefruit is, haal de stukjes dan uit de pan en doe ze in een bakje, samen met de boter uit de pan
- bak de spekjes aan en voeg na 5-10 minuten de gele paprika toe en de andere helft van de ui
- voeg 1 teentje knoflook toe en wat peper
- voeg de crème fraîche toe
- voeg al roerend de al voorgebakken uitjes met boter toe.
- breng de fusilli aan de kook in een pan water en kook volgens de gebruiksaanwijzing
- blijf in de koekenpan roeren
- giet de fusilli af en meng de pasta met de saus
smakelijk eten!

Mijn kookverhaal (Etan Huijs)

Dit recept kreeg ik van mijn baas.
Ik heb alleen enkele wijzigingen aangebracht.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

etan

etan zegt:
Het water aan de kook brengen en de fusilli gaar koken is inderdaad in een andere pan. Sorry voor de onduidelijkheid
Liske

Liske zegt:
De zin 'breng wat water aan de kook' slaat volgens mij op de fusilli. Deze kun je beter onderaan apart vermelden.
John

John zegt:
Wat mij onwaarschijnlijk lijkt, maar volgens dit recept gaan de voorgebakken uitjes en de creme fraiche bij het kookwater v.d. fusilli.
Of is het recept mij niet helemaal duidelijk.