Recept
« Terug naar recepten
					
						Fusilli met radijsjes en kruidenolie
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Fusilli met radijsjes en kruidenolie
Een heerlijk fusilli met radijsjes en kruidenolie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Annemien  
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Pasta's
 - > Hoofdgerechten - Salades
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Mini-proeven: pasta à volonté
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Fusilli met radijsjes en kruidenolie te bereiden
 1. Kook de fusilli al dente in 4 liter gezouten water. Giet af en laat afkoelen. 
2. Spoel de radijsjes en snij ze in plakjes, maar hou een paar knolletjes heel voor de garnering.
3. Pel en snipper de knoflook. Snipper de peterselie. Ontpit het pepertje en snij het in stukjes.
4. Doe het pepertje, de peterselie en de knoflook in een pan met de olijfolie. Verwarm zachtjes maar laat de knoflook niet kleuren, want dan wordt hij bitter. Laat afkoelen.
5. Vermeng de pasta met de radijsjes en de olie. Breng op smaak met peper en zout. Garneer met de overgebleven radijsjes.
									2. Spoel de radijsjes en snij ze in plakjes, maar hou een paar knolletjes heel voor de garnering.
3. Pel en snipper de knoflook. Snipper de peterselie. Ontpit het pepertje en snij het in stukjes.
4. Doe het pepertje, de peterselie en de knoflook in een pan met de olijfolie. Verwarm zachtjes maar laat de knoflook niet kleuren, want dan wordt hij bitter. Laat afkoelen.
5. Vermeng de pasta met de radijsjes en de olie. Breng op smaak met peper en zout. Garneer met de overgebleven radijsjes.
                    