Zelf bestrooi ik de schotel met wat geraspte kaas. en leg er ng wat losse plakjes banaan overheen. De schotel is dan klaar als de kaas gesmolten is.
Dit recept is voor 2 personen, maar kan natuurlijk ook voor meer personen. Dan de hoeveelheden verdubbelen. Alleen het fruit naar smaak verdubbelen.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						fruitige rijstgehaktschotel
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			fruitige rijstgehaktschotel
Een heerlijk fruitige rijstgehaktschotel recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									tineke van Meeuwen
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											9
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe fruitige rijstgehaktschotel te bereiden
Kook de rijst gaar. Snijd de prei in ringen. Verhit de vloeibare margarine. Bak het gehakt al omscheppend rul en bak de prei even mee.
Pers de knoflook boven de pan uit, voeg de specerijen toe en laat alles kort meebakken. Schil de appels en snijd hen in kleine stukjes. Voeg de ketchup en de ketjap samen met de appel toe. Warm kort door. Snijd de banaan in plakjes en voeg deze op het laatst toe. Schep de rijst in een bolvorm in een ingevette ovenschaal en schep het gehaktmengsel eromheen. Even opwarmen in de oven.
Mijn kookverhaal (tineke van Meeuwen)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									Janita zegt:
 
                    





 
					
robert3248 zegt: