Recept
« Terug naar recepten
Fries roggebroodtoetje
PT20M
Fries roggebroodtoetje
Een heerlijk fries roggebroodtoetje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
voorlichtingsbureau brood
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fries roggebroodtoetje te bereiden
Laat het fruit in 1 uur ontdooien. Schenk het vocht eraf en schep de vanillesuiker door het fruit. Schep het fruit in 4 hoge coupes. Verkruimel de sneetjes roggebrood en meng de kruimels met de basterdsuiker. Schep het roggebroodmengsel op het fruit en strijk de vanillekwark erover uit. Laat het toetje in de koelkast in minstens 1 uur door en door koud worden.