KookJij

Franse chocoladesaus

Een heerlijk franse chocoladesaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: chocolade
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Franse chocoladesaus te bereiden

Breng de slagroom op een laag vuur aan de kook in een kleine pan met dikke bodem. Haal de pan van het vuur, voeg de chocolade toe en roer tot een gladde saus is ontstaan. Roer de sinaasappellikeur erdoor, schenk in een kan en serveer de saus direct. Houd de saus eventueel tot gebruik warm.

Mijn kookverhaal (anne prive)

Ik was zo lang opzoek naar de saus die ze gebruiken bij de dameblanche... nu heb ik hem gevonden!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst