KookJij

Frans stokbroodje met tonijn

Frans stokbroodje met tonijn
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie: 615 kCal energie
27 Gram eiwit
20 Gram vet
82 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: John West vis op zijn best
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Frans stokbroodje met tonijn te bereiden

  1. Snijd het stokbrood open.
  2. Beleg het brood met slablaadjes, de plakjes tomaat en de uiringen.
  3. Giet er wat kant-en-klare dressing over.
  4. Verdeel de tonijn met de olijven eroverheen.
  5. Bestrooi met zout en peper naar smaak.
  6. Pak het stokbrood strak in met vetvrij papier.
  7. Wikkel er een stuk keukentouw om.
  8. Leg het stokbrood in de koelkast, zodat de smaken goed kunnen intrekken.

Mijn kookverhaal (Sascha ten Brink)

Neem ook eens een zakje John west Tuna with a twist dressing.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst