KookJij

Foe Yong Hai met garnalen

Een heerlijk foe yong hai met garnalen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: ciska cress
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Foe Yong Hai met garnalen te bereiden

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.

Mix intussen de eieren met de in ringen gesneden prei, de uitgeperste knoflook, zout en de garnalen in een schaal.

Bak deze mix in olie in de koekenpan.
Keer de omelet pas als de bovenkant praktisch gaar is. Gebruik een deksel als je de bovenkant niet helemaal op tijd gaar krijgt.

Mix de pittige tomatenketchup met de uitgelekte doperwten.
Verwarm de tomatenketchup met de doperwten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Ook een optie: met hamblokjes;) Was ook heel lekker;):D
Barbara Metz

Barbara Metz zegt:
Mocht er iemand zijn die allergisch is voor garnalen (zoals mijn kleinkinderen), dan is een alternatief om wat worteltjes te koken, fijn te prakken en dus de garnalen op deze manier te vervangen. De kruiderij blijft hetzelfde en je hebt er succes mee. Vlgs mij staat het recept op mijn kook-site . Succes:D:p