Recept
« Terug naar recepten
					
						Feestelijke roereitjes
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Feestelijke roereitjes
Een heerlijk feestelijke roereitjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Willy Delcart
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Ontbijt & Lunch - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Feestelijke roereitjes te bereiden
 1. Doe de eieren in een mengkom en kluts ze door elkaar. Voeg er de room en een beetje boter aan toe. Kruid met peper en zout.
2. Roer in een steelpannetje het mengsel op een zacht vuurtje tot een smeuïge brij. Niet té lang op het vuur laten!
3. Vul de eierdopjes (2 per persoon) met de brij en schik op het ene de zalmsliertjes en op het andere de hamsliertjes.
4. Overstrooi met de kaas, een drupje olijfolie en eventueel verse kruiden (dille, kervel, bieslook...). Serveer met toast.
									2. Roer in een steelpannetje het mengsel op een zacht vuurtje tot een smeuïge brij. Niet té lang op het vuur laten!
3. Vul de eierdopjes (2 per persoon) met de brij en schik op het ene de zalmsliertjes en op het andere de hamsliertjes.
4. Overstrooi met de kaas, een drupje olijfolie en eventueel verse kruiden (dille, kervel, bieslook...). Serveer met toast.
 
                    





 
					 
									
beertje36 zegt: