KookJij

Estouffade de Boeuf

Een heerlijk estouffade de boeuf recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 180 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stoofschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Landleven
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Estouffade de Boeuf te bereiden

Bak het spek samen met de uien aan in de braadpan.
Haal het spek en de ui uit de pan en bak het rundvlees in dezelfde pan aan.
Strooi er twee flinke eetlepels bloem over en laat even garen. Breng op smaak met peper en zout.
Voeg de rest van de ingrediënten toe en laat het geheel minstens 2 uur zachtjes stoven. Laat het geheel afkoelen en verwijder het gestolde vet. Verwarm het gerecht voor het serveren nog eens 30 minuten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst