KookJij

Eitjes gevuld met kruidenroomkaas en kappertjes

Halve eieren gevuld met kruidenroomkaas, crème fraîche en kappertjes. Heerlijk voor de Pasen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: aangepast recept uit een tijdschrift ???
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Eitjes gevuld met kruidenroomkaas en kappertjes te bereiden

  1. Kook de eieren hard. Pel de eieren en snij ze door. Wip de eidooiers eruit.
  2. Haal de eiwithelften door de fijngehakte peterselie.
  3. Pel en het sjalotje en de knoflook. Hak de sjalot heel fijn en pers het knoflookteentje uit.
  4. Meng de eidooiers met de kruidenroomkaas, creme fraiche, overgebleven peterselie, ui, knoflook en kappertjes (bewaar er 12 om te  garneren) Maak op smaak met cayennepeper.
  5. Eihelften vullen met de eidooiermassa.
  6. Garneren met een kappertje (zie foto)

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Deze eitjes zijn erg lekker met warm geroosterd brood bij de Paasbrunch.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst