Recept
« Terug naar recepten
					
						Eitje uit de oven met ham, makkelijk te maken, leuk voor ontbijt of brunch
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Eitje uit de oven met ham, makkelijk te maken, leuk voor ontbijt of brunch
Een heerlijk eitje uit de oven met ham, makkelijk te maken, leuk voor ontbijt of brunch recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Sascha ten Brink
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									1 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Ontbijt & Lunch - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Lekker & Simpel - B. Kramer 310313
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Eitje uit de oven met ham, makkelijk te maken, leuk voor ontbijt of brunch te bereiden
  Verwarm de oven voor op 180°C. 
Neem een bakvorm voor muffins of wat kleine gebaksvormpjes.
Vet de vorm in met wat olie en bekleed ze met een mooie dunne plak ham, wij gebruikten Serrano ham, maar andere kan ook.
Zet ze even in de hete oven, paar minuutjes, zodat het knapperig wordt.
Doe dan in ieder bakje een ei.
En zet het weer ongeveer 10 minuten, in de oven.
Dan is het wit gestold, maar het eigeel nog vloeibaar.
									Neem een bakvorm voor muffins of wat kleine gebaksvormpjes.
Vet de vorm in met wat olie en bekleed ze met een mooie dunne plak ham, wij gebruikten Serrano ham, maar andere kan ook.
Zet ze even in de hete oven, paar minuutjes, zodat het knapperig wordt.
Doe dan in ieder bakje een ei.
En zet het weer ongeveer 10 minuten, in de oven.
Dan is het wit gestold, maar het eigeel nog vloeibaar.
 
                    





 
					