KookJij

Recept voor Dingdong pizza

Een heerlijk dingdong pizza recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pizza's
  2. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: mijzelf
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Warm de oven voor op 175-200°C (ligt aan het soort oven).
Bak het gehakt rul en kruid zonodig, voeg oregano en/of Italiaanse kruiden toe.
Leg de pizzabodems op de bakplaat en smeer er tomatensaus op. Strooi er de gerulde gehaktkorrels op.
Dan de overige ingrediënten: champignons in plakjes, tomatenplakjes, olijven, ui, paprikareepjes, bosui, nog wat oregano of Italiaanse kruiden.
Strooi er zoveel kaas over als je lekker vindt, niet te zuinig!
Druppel er op het laatst wat olijfolie overheen.
Zet de pizza's in de voorverwarmde oven en bak +/- 15 min (of tot de kaas gesmolten is)

Mijn kookverhaal (Liske Stienen)

Na diverse bodems geprobeerd te hebben, ook de zelfgemaakte, kwam ik uit bij de AH bodems die ik het beste vind (zwarte doos).
Iedereen doet erop wat hij/zij lekker vindt, laat iets weg of voegt iets toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Milazzo Cosetta

Milazzo Cosetta zegt:
Dag Lieske,
Vind deze recept uitstekend! Niet te veel poespas maar veel lekkers ga ze zeker proberen ; ) Alvast bedankt.
Groet, Cosetta
liske

liske zegt:
Bedankt voor de tips! Ik gebruik ook nog ooit wat ananas, een lekkere combinatie van hartig met zoet!
lekkerbekske

lekkerbekske zegt:
Een andere lekkere variatie is de ui vervangen door een heel fijn gesneden stengel prei.
lekkerbekske

lekkerbekske zegt:
Variëren totdat je een ton weegt,zul je wel bedoeld hebben Liske.Hier in Canada gebruikt men meestal pepperoni en wat stukjes bacon i.p.v. gehakt.Maar met die gehakt ga ik toch eens proberen.Lijkt me een lekkere verandering.Maar dan doe ik er wel eerst wat zout,peper en nootmuskaat door.Ik ben benieuwd,hoe die nootmuskaat accordeert met de rest van de ingrediënten.