KookJij

Dessert: cake met herfst - verrassingen

Muesli: volkoren havervlokken, volkoren tarwevlokken, rozijnen, gedroogde banaan, maïsvlokken, volkoren roggevlokken, gedroogde stukjes dadels en zonnebloempitten.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Cake
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dessert: cake met herfst - verrassingen te bereiden

  1. Laat de boter smelten in de micro, meng er de suikers onder en klop deze zeer romig. Voeg de eieren toe en klop deze er goed onder vervolgens de gezeefde bloem toevoegen roer alles onder elkaar als laatste de muesli eronder mengen. Cake vorm insmeren met boter en de bloem erover strooien, verwijder de overtollige bloem. De helft van het deeg in de cakevorm verdeel een deel gebroken chocolade erover, terug deeg en duw de laatste stukjes chocolade in het deeg. Bak +/- 60 min in een voorverwarmde oven op 170 gr. Laat de cake een tien tal min afkoelen in de vorm vervolgens verder laten afkoelen op rooster.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst