KookJij

Dessert: banaan vergezeld van parmaham

Een heerlijk dessert: banaan vergezeld van parmaham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dessert: banaan vergezeld van parmaham te bereiden

Verwarm de boter.
Snij de banaan in de helft en rol deze in de parmaham bestrooid met donkere candy suiker. Bak deze aan beiden kanten aan bestrooi nogmaals met suiker, giet nu de amaretto erover en laat even inkoken. Snij in twee en serveer op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Presenteer er een bolletje ijscreme bij. Spijtig genoeg had ik het niet in huis.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst