Recept
« Terug naar recepten
					
						De böl van lébouille
						PT70M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			De böl van lébouille
Een heerlijk de böl van lébouille recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 70 min
								
								
									Personen:
									nvt personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											8
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Ernest Lebouille 
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe De böl van lébouille te bereiden
Goede regelmatige voeding, liefst onder het drinken, houdt de carnavalist op de been. Het is handig en verstandig om een plastic zakje met kleine gehaktballetjes op zak te hebben. Eet deze onder het drinken op. De Valkenburgse slager Ernest Lebouille (zien broor is nòg sjlechter...) verklapt ons zijn recept van gehaktballetjes. 
Ingrediënten goed mengen, liefst onder het zingen van een carnavalsschlager.(TIP: Kom mit nao Vallekberg van de Schintaler) Vervolgens balletjes draaien. Oven voorverwarmen en de balletjes in 1 uur bakken in de oven op 160º C.
									Ingrediënten goed mengen, liefst onder het zingen van een carnavalsschlager.(TIP: Kom mit nao Vallekberg van de Schintaler) Vervolgens balletjes draaien. Oven voorverwarmen en de balletjes in 1 uur bakken in de oven op 160º C.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									liske zegt:
 
									w.porck zegt:
Jammer dat je Hatsjee er uit is gehaalt, nog maal plaatsen AUB wil het gaan maken.:p
 
                    





 
					
buddy73 zegt:
Is 3 a veer cm groat genog??