KookJij

Dagschotel: surprise van puree met opgebakken kabeljauwfilet

Kabeljauw een heerlijke vis.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: surprise van puree met opgebakken kabeljauwfilet te bereiden

  1. Aardappelen schillen en in blokjes snijden. deze samen met de pompoen blokjes beetgaar koken. Kabeljauw droog deppen deze goed kruiden en in bloem wentelen bak deze mooi krokant aan in boter. Aardappelen afgieten en pureren voeg de de boter het eigeel en kruiden toe. Meng alles goed onder elkaar. Serveer de puree op bord visjes erboven op en garneer af met peterselie en gemalen tricolore peper.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst