KookJij

Dagschotel: spaghetti van het huis

Een heerlijk dagschotel: spaghetti van het huis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: spaghetti van het huis te bereiden

Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Boontjes indien nodig in twee snijden.
Ajuin in halve ringen snijden.
Paprika fijn snijden.
Tomaat in stukken snijden.
Boter laten smelten en het gehakt in grove stukjes losbakken, voeg de groenten toe en kruid goed naar smaak af.
Voeg de coullis toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Serveer zeer warm op bord en bestrooi met kaas.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Dank je Gerda, voor jou ook een fijn weekend. Groetjes van ons 3tjes :);):p
slaatje

slaatje zegt:
Lijkt me heerlijk, gelijk uitgeprint. Fijn weekend. Groetjes Gerda :p:p:p:p