Recept
« Terug naar recepten
					
						Dagschotel: lamsvlees met groentjes en pommes noisettes
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Dagschotel: lamsvlees met groentjes en pommes noisettes
Een heerlijk dagschotel: lamsvlees met groentjes en pommes noisettes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											9
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Dagschotel: lamsvlees met groentjes en pommes noisettes te bereiden
 Porei grof in ringen snijden.
Wortels in ringen snijden.
Champignons in vier snijden.
Courgette in grove stukken snijden.
Witloof in grove stukken snijden.
Wok de groenten beetgaar aan in notenolie en kruid naar smaak.
Het vlees vlees kruiden en gaar aanbakken.
Serveer deze groenten zeer warm op bord met het vlees en de pommes noisettes.
									Wortels in ringen snijden.
Champignons in vier snijden.
Courgette in grove stukken snijden.
Witloof in grove stukken snijden.
Wok de groenten beetgaar aan in notenolie en kruid naar smaak.
Het vlees vlees kruiden en gaar aanbakken.
Serveer deze groenten zeer warm op bord met het vlees en de pommes noisettes.
                    