Recept
« Terug naar recepten
					
						Dagschotel: broccoli puree met vissticks vergezeld met een tartaarsausje
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Dagschotel: broccoli puree met vissticks vergezeld met een tartaarsausje
Een super snelle maaltijd.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke, Elmo & Blondy
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Dagschotel: broccoli puree met vissticks vergezeld met een tartaarsausje te bereiden
- Aardappelen schillen, wassen en in kleine blokjes snijden deze in ruim licht gezouten water beetgaar koken. de laaste 7 min de broccoli in kleine roosjes meekoken. Giet af en pureer voeg de kruiden, goede boter en het ei toe meng goed onder elkaar. De visscticks goud bruin aan bakken in boter. Voor de saus: zilveruitjes in twee snijden, augurk zeer fijn snijden, broccoli zeer fijn snijden dit alles mengen met de mayonaise en de viskruiden. Serveer alles op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.
									 
                    





 
					
