KookJij

Dagschotel: broccoli puree met vissticks vergezeld met een tartaarsausje

Een super snelle maaltijd.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: broccoli puree met vissticks vergezeld met een tartaarsausje te bereiden

  1. Aardappelen schillen, wassen en in kleine blokjes snijden deze in ruim licht gezouten water beetgaar koken. de laaste 7 min de broccoli in kleine roosjes meekoken. Giet af en pureer voeg de kruiden, goede boter en het ei toe meng goed onder elkaar. De visscticks goud bruin aan bakken in boter. Voor de saus: zilveruitjes in twee snijden, augurk zeer fijn snijden, broccoli zeer fijn snijden dit alles mengen met de mayonaise en de viskruiden. Serveer alles op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst