Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: bigg ravioli vegetarisch
PT20M
Dagschotel: bigg ravioli vegetarisch
Een heerlijk dagschotel: bigg ravioli vegetarisch recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: bigg ravioli vegetarisch te bereiden
Maultaschen +/- 10 min gaar koken in kokend water.
Boontjes in 3 snijden.
Paprika in ringen snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Tomaat ontdoen van vel en in blokjes snijden.
Groenten beetgaar opwokken en goed kruiden als laatste de rucola eronder mengen. Houd een beetje aan de kant voor afgarnering
Serveer alles zeer warm op bord en bestrooi met de kaas en een toefje rucola.
Boontjes in 3 snijden.
Paprika in ringen snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Tomaat ontdoen van vel en in blokjes snijden.
Groenten beetgaar opwokken en goed kruiden als laatste de rucola eronder mengen. Houd een beetje aan de kant voor afgarnering
Serveer alles zeer warm op bord en bestrooi met de kaas en een toefje rucola.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.