KookJij

Conchiglie met twee sauzen

Een heerlijk conchiglie met twee sauzen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Conchiglie met twee sauzen te bereiden

Kook de pasta volgens het recept en houd deze warm.
Maak de tomatensaus door de ui,bouillonpoeder,3 el.water en de knoflook te mengen.Kook dit mengsel 7-10 min.tot de ui en knoflook zacht is.Af en toe roeren.Voeg de tijm en de rozemarijn toe en kook het nog al roerend 1 min.hak de tomaten in stukken en voeg ze met de sap bij het mengsel.Breng het aan de kook en kook de saus tot die is ingedikt.Bereiding andere saus.Hak de paddestoelen fijn.Smelt de boter en voeg de paddestoelen en het bouillonblokje toe.Laat het mengsel 10-15 min.sudderen en roer af en toe.Neem de pan van het vuur en roer er de crème fraîche door het mengsel.Verwarm het geheel zonder dat het kookt.Verdeel de pasta over 4 borden en giet de tomatensaus over de ene helft van de pasta en de paddestoelensaus over de andere helft.Garneer de sauzen met de gehakte peterselie en serveer het direct.
Lekker met en gemengde salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst