KookJij

Cocktailsaus

Een heerlijk cocktailsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Engeland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cocktailsaus te bereiden

Maak een saus van de mayonaise,ketchup,zure room en zout.Roer hier de sherry door samen met de worcestershiresauce en tabasco.Zet de coctailsaus tot gebruik koel weg.Dit is een smakkelijke saus bij schaaldieren,zoals krab en garnalen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

liskel

liskel zegt:
Echte cocktailsaus maak je toch met whisky? Ik wel.
John

John zegt:
Gebruik eens gewone room,geen zout maar een paar druppels maggie en in plaats van de sherry wat jonge jenever en dan voor de worchestersaus gember siroop, je kan de zelde hoeveelheden aanhouden
sascha

sascha zegt:
Is dit echt een engels recept?
nelleke

nelleke zegt:
je kunt dit ook doen met gewone room
en met cognac is heerlijk doe ik al jaren
lily1

lily1 zegt:
wiskey kan dat ook
Kevin

Kevin zegt:
Ook erg lekker op een hamburger met een beetjes ijsbergsla erbij
Lambert

Lambert zegt:
neen absoluut niet, de mix cognac en mayonaise is uiterst ongezond, zelfs giftig. Bij grote hoeveelheden kan dit dodelijk zijn!
arda pennins

arda pennins zegt:
kan dit ook met franse cognac