KookJij

Chocoladeijs met verse mangosaus

Een heerlijk chocoladeijs met verse mangosaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chocoladeijs met verse mangosaus te bereiden

Amandelschaafsel in droge koekenpan op halfhoog vuur omscheppend lichtbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Mango schoonmaken en vruchtvlees in kleine stukjes snijden. Sinaasappel uitpersen. Mango met sinaasappel en citroensap pureren met staafmixer. IJs verdelen over 4 schaaltjes of diepe borden. Mangosaus eromheen schenken. Amandelen erover strooien.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst