KookJij

Chocolade-roomkaascrème

Een heerlijk chocolade-roomkaascrème recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Bakerella
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chocolade-roomkaascrème te bereiden

Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
Mix de roomkaas met de boter en vanille tot een romig mengsel.
Zeef de cacao met de poedersuiker in een aparte kom.
Voeg de suiker in delen toe tot alles goed gemengd is (vergeet niet tussendoor de zijkanten van de kom schoon te schrapen).

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst