KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Chocolade Paaseieren

Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Speciale gelegenheden - Pasen
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Maak met de naalde een redelijk grote openinng in het ei. Zorg ervoor dat al het eigeel en eiwit uit loopt.
Smelt de chocolade in een pan of in gekookt water. Giet dit vervolgens in de beker.
Als het ei leeg is en uitgedroogd, laat de chocolade erin lopen.
Laat het ei op een koude plaats, als de chocolade hard is geworden, pel het ei.
Vervolgens kan je het ei versieren met suiker of ander soort decoratie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

klaas

zegt:
mmmmmmmm;p
syly

zegt:
Lekkere eieren. Geniet ervan:p
Anna

zegt:
Hoi Ben,
Ik denk dat als je de schaal iets vochtig houdt, aan de binnenkant, en alvorens het ei te pellen er voor zorgt dat de schaal goed gekneusd is, dat het dan zonder problemen gepeld kan worden. Wel goed laten afkoelen, natuurlijk;)
Groetjes,
Anna.
KookJij.
ben

zegt:
Super idee, geprobeerd en gelukt. Is er een tip zodat je er ook een ei uithaalt en niet alles aan de schaal blijft plakken?
ferre

zegt:
Ik heb het al klaar.
Wieph'

zegt:
Ik ben nu bezig met mijn studie's voor brood-banket en ik heb een super leuk vak: Chocolade ;d;)
Sacha

zegt:
Vet idee.
ik

zegt:
LEUK!

BEDANKT!
sanne

zegt:
Ik vind het een goed en leuk idee:) Ik ga aan mijn ouders vragen of het mag!;) en loemniie je kan het ei ook eerst beetje vol laten lopen met water dan is al het ei eruit !:p
;-)

zegt:
Klinkt lekker.