KookJij

chocolade-kersentaart

Een heerlijk chocolade-kersentaart recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe chocolade-kersentaart te bereiden

Kersen laten uitlekken. Sap opvangen. Helft van sap verwarmen. Aardappelzetmeel met 1 el water losroeren. Sap met aardappelzetmeel binden. Gebonden sap laten afkoelen en kersen erdoor scheppen. Mascarpone met 3 el water lobbig roeren en met basterdsuiker mengen. Cake in plakken snijden. Cake over bodem schaal verdelen. Kersen met sap erover verdelen, klein deel van kersen achterhouden. Mascarpone erover strijken. Schotel met cacaopoeder bestrooien en tot gebruik in koelkast plaatsen. Bij serveren met rest kersen garneren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

a ruifrok

a ruifrok zegt:
lijkt me erg lekker ik ga het en keer proberen te maken met de kids