KookJij

Carpaccio van rode biet

Een mooi ogend vegetarisch voorgerecht. Dit licht , vegetarisch voorgerechtje oogt zeer mooi qua kleur en is erg lekker. Hou je niet van geitenkaas, dan is een roomkaas een goed alternatief.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Voorgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Carpaccio van rode biet te bereiden

  1. Schaaf de bietjes in flinterdunne plakjes op de mandoline ( je kunt er  bijna doorheen kjken.
  2. Leg de plakjes op een bordje en verdeel en verkruimel er de verse geitenkaas over.
  3. Maal er een weinig peper over.
  4. Leg her en der een blaadje rucola over het geheel.
  5. Verwarm 4 volle eetlepels frambozenjam in een pannetje . De jam zal "smelten " en dienen als saus.
  6.  Giet de saus over het geheel.
  7. Verkruimel de walnoten over de carpaccio en serveer direct.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Eens gemaakt op een dinertje voor vrienden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst