Recept
« Terug naar recepten
					
						Cappuccino met grijze garnalen, amandelen en lichte kerrie
						PT35M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Cappuccino met grijze garnalen, amandelen en lichte kerrie
Een heerlijk cappuccino met grijze garnalen, amandelen en lichte kerrie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 35 min
								
								
									Personen:
									nvt personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									delhaize
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Cappuccino met grijze garnalen, amandelen en lichte kerrie te bereiden
 Snipper de ui en snij de wortelen in plakjes.
Fruit ze op een zacht vuur in een stoofpan met 2 eetlepels arachideolie.
Voeg na 5 min. het kerriepoeder en de amandelen toe, meng 1 min., doe er dan 1,2 l water bij en de verbrokkelde bouillonblokjes.
Breng aan de kook, zet het deksel op de pan en laat 20 min. op een heel zacht vuur sudderen.
Laat 5 min. rusten, mix goed en breng op smaak.
Net voor het serveren: klop de room half op in een kom en kruid met peper en zout.
Schep 1 eetlepel grijze garnalen in elke kop, giet er de hete soep bij en lepel er wat room bovenop.
Bestrooi met fijngehakte koriander en dien op.
 
									Fruit ze op een zacht vuur in een stoofpan met 2 eetlepels arachideolie.
Voeg na 5 min. het kerriepoeder en de amandelen toe, meng 1 min., doe er dan 1,2 l water bij en de verbrokkelde bouillonblokjes.
Breng aan de kook, zet het deksel op de pan en laat 20 min. op een heel zacht vuur sudderen.
Laat 5 min. rusten, mix goed en breng op smaak.
Net voor het serveren: klop de room half op in een kom en kruid met peper en zout.
Schep 1 eetlepel grijze garnalen in elke kop, giet er de hete soep bij en lepel er wat room bovenop.
Bestrooi met fijngehakte koriander en dien op.
 
                    





 
					