Recept
« Terug naar recepten
					
						Canneloni van kreeft  met mascarpone en aardappel
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Canneloni van kreeft met mascarpone en aardappel
Een heerlijk canneloni van kreeft  met mascarpone en aardappel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									10 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
 - > Speciale gelegenheden - Kerst
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											8
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									unilever
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Canneloni van kreeft met mascarpone en aardappel te bereiden
 Kook de kreeften 5 minuten in een courtbouillon. Spoel de kreeften koud en maak ze vervolgens schoon. Snijd het vlees van de scharen in stukjes en halveer de staarten. Zet de karkassen op met wat visfond en kook hier een krachtige coulis van. Snijd de aardappelen in blokjes en blancheer deze kort in gezouten water. Blancheer de lasagnevellen in gezouten water. Meng de gesneden kreeft samen met de aardappelblokjes en de dragon door de mascarpone. Verdeel het mengsel over de lasagnevellen en rol ze op. Regenereer de kreeftenrolletjes en de staarten in de combisteamer. Of 15 minuten in een stoompan. Verwarm de bearnaise saus. Leg de rolletjes in een diep bord samen met de bearnaise saus en de coulis. Serveer er courgettelinten bij. 
									
                    
giovi zegt:
mvg
giovi