KookJij

Bruschetta met geitenkaas en tomaat

Een heerlijk bruschetta met geitenkaas en tomaat recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bruschetta met geitenkaas en tomaat te bereiden

Verwarm de oven voor op ongeveer 200 graden Celsius. Rooster de sneden brood tot ze lichtbruin zijn. Laat even afkoelen.
Snijd het pepertje héél klein, hak de kruiden fijn en meng dit door de geitenkaas. Zet dit een half uurtje in de ijskast.
Smeer dit dan op de bruschetta en leg er een zongedroogd tomaatje op. Ik geef de voorkeur aan half zongedroogde tomaten, die zijn namelijk minder zout. Je kunt ze ook zelf maken, hoe vertel ik een volgende keer.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

resi,

resi, zegt:
lekkerrrr,nog een heerlijk rercept bedankt,Resi:D