Recept
« Terug naar recepten
					
						Bruschetta al Pomodori
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Bruschetta al Pomodori
Een heerlijk bruschetta al pomodori recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Andre de Bruijne
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									8 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Bruschetta al Pomodori te bereiden
  1. Deel de tomaten in 4-en
2. Verwijder het binnenste
3. Snijd de rest in kleine stukjes
4. Breng over in een bak
5. Schoon de knoflook en snijd deze ragfijn
6. Voeg de knoflook tot aan de tomaten
7. Snijd de basilicumblaadjes fijn en voeg deze toe aan tomatenmengsel
8. Voeg de Parmazaanse kaas toe
9. Voeg olijfolie toe en meng geheel homogeen
10. Rooster het brood in de koekenpan en sprenkel er wat olijfolie overheen en wat zout
Afwerking en presentatie
11. Schep tomatenmengsel op brood
12. Doe wat rucolasla op bord
13. Plaats de bruschetta op de rucola
14. Serveer direct
  
										2. Verwijder het binnenste
3. Snijd de rest in kleine stukjes
4. Breng over in een bak
5. Schoon de knoflook en snijd deze ragfijn
6. Voeg de knoflook tot aan de tomaten
7. Snijd de basilicumblaadjes fijn en voeg deze toe aan tomatenmengsel
8. Voeg de Parmazaanse kaas toe
9. Voeg olijfolie toe en meng geheel homogeen
10. Rooster het brood in de koekenpan en sprenkel er wat olijfolie overheen en wat zout
Afwerking en presentatie
11. Schep tomatenmengsel op brood
12. Doe wat rucolasla op bord
13. Plaats de bruschetta op de rucola
14. Serveer direct
Mijn kookverhaal (Andre de Bruijne)
Een heerlijk fris Italiaans voorgerecht.
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hns zegt:
Veel smaak vd tomaat zit in de velletjes.
Laat even horen wat je ervan vindt.
grten
Hans:):)
                    
Andre de Bruijne zegt: