Recept
« Terug naar recepten
					
						Broodjes met kwartelei en munt
						PT50M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Broodjes met kwartelei en munt
Een heerlijk broodjes met kwartelei en munt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 50 min
								
								
									Personen:
									nvt personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Njam.tv
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Broodjes met kwartelei en munt te bereiden
 Verwarm de melk, smelt hierin de boter en haal van het vuur. Klop 4 eieren los. Doe de bloem in een kom en meng de gist eronder. Doe de melk met boter, eieren, vanillesuiker en kristalsuiker er al roerend bij. Roer alles goed door tot een zacht deeg en kneed de muntblaadjes eronder. Dek af met plasticfolie en laat 30 minuten rijzen.
Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel het deeg in 16 stukken en druk er een kwarteleitje in. Klop het laatste ei los. Leg de broodjes op een ingevette bakplaat, bestrijk met het losgeklopte ei en bak 20 minuten in de oven.
									Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel het deeg in 16 stukken en druk er een kwarteleitje in. Klop het laatste ei los. Leg de broodjes op een ingevette bakplaat, bestrijk met het losgeklopte ei en bak 20 minuten in de oven.
 
                    




 
					 
									
Anna zegt: