Recept
« Terug naar recepten
					
						Broodje: hokus-pokus pats
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Broodje: hokus-pokus pats
Een heerlijk broodje: hokus-pokus pats recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Broodje: hokus-pokus pats te bereiden
 Bak het  broodje in de oven zoals op verpakking staat vermeld.
Laat een beetje afkoelen. snijd in de lengte door.
Beleg met rucola de gerookte zalm, ajuinringen, geitenkaas leg de tommatjes erop en vervolgens de pijnboompitten bestrooi met peper.
Zet even onder de grill tot de kaas begint te smelten.
										Laat een beetje afkoelen. snijd in de lengte door.
Beleg met rucola de gerookte zalm, ajuinringen, geitenkaas leg de tommatjes erop en vervolgens de pijnboompitten bestrooi met peper.
Zet even onder de grill tot de kaas begint te smelten.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									
                    