KookJij

Brood: blond boerinneke

Licht, meergranen, op basis van maïs en soja met toevoeging van müsli
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Bakken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Brood: blond boerinneke te bereiden

  1. Doe de bloem in de kom van de kenwood, los gist op in een kommetje met een deel van het water. Meng deze onder de bloem met de rest van het water. Voeg de andere ingredienten toe laat +/- 7 min kneden. Haal uit de kom en laat 30 min rijzen onder een vochtige keukenhandoek op een tocht vrije plaats. Kneed het deeg opnieuw, neem een bakvorm deze beboteren en met bloem bestuiven. Laat 60 min rijzen verwarm de oven op 180 gr en bak het brood gedurende +/- 30 min. Haal uit bakvorm en laat afkoelen op rooster.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Fijn om te horen Fritz, groetjes Hilde
Fritz

Fritz zegt:
hmmmmm het was heerlijk!!