KookJij

Boerenpizza

Een heerlijk boerenpizza recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pizza's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Boursin recepten
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Boerenpizza te bereiden

Verwarm de oven op 200 gr.
Leg het pizzadeeg op een taartvorm of een ingevette ovenplaat.
Hak de ui en de champignons fijn.
Snijd de ham in reepjes.
Stoof de ui en de spekblokjes in wat olijfolie.
Voeg de champignons bij.
Laat 5 min. suderen op zacht vuur.
Verdeel het mengsel over het pizzadeeg.
Leg de reepjes ham erover.
Smeer de Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane kruiden over de pizza.
Zet gedurende 20 min. in de oven tot het deeg lichtbruin is gebakken.
Versier met fijngehakte bieslook.

Mijn kookverhaal (Marina Niemegeers)

Eenvoudig te bereiden en lekkere pizza.
Drink hierbij een Salice Salentino uit Italie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

wilma35

wilma35 zegt:
het water loopt me in me mond!in de vakantie maar eens maken met de kids