KookJij

Bloemkool met blauwe kaas en gepaneerde filets

Een heerlijk bloemkool met blauwe kaas en gepaneerde filets recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bloemkool met blauwe kaas en gepaneerde filets te bereiden

Kook de aardappelen met weinig zout in 15 min.gaar.Kook de bloemkool in 5 min.beetgaar.Verwarm intussen de crème fraîche op laag vuur.Verkruimel de kaas boven de room en roer de kaas erdoor tot deze geheel gesmolten is.Verhit de boter in een koekepan en bak hierin de filets in 5 min.rondom bruin.Schep de peterselie door de aardappelen en schenk de kaassaus over de bloemkool.serveer met de filets.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst